Dropper tre Star Wars filmer

Uh-oh. Det ser ut som om Kraften nå svikter George Lucas. Det blir bare seks Star Wars-filmer, ikke ni som tidligere lovet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- I have a bad feeling about this.

Det er ingen tvil om hva Han Solo tenker akkurat nå. For nå ser det ut som de tre siste av de totalt ni planlagte Star Wars-filmene blir frosset ned i karbon, og neppe vekket til live igjen noensinne.

Hva, ni filmer?

Først en liten oppklaring:

Star Wars, klassikeren fra 1977, er ikke film nummer en, det er film nummer fire i serien. Den ble bare lansert først. Imperiet Slår Tilbake, den som ble delvis innspilt på Finse, er ikke nummer to, den er nummer fem. Og Jedi-ridderen Vender Tilbake i film nummer seks, ikke nummer tre. George Lucas valgte bare å spille inn episode 4 - 6 først. Film nummer 1, The Phantom Menace, kommer først til sommeren, hele 22 år etter episode fire, Star Wars.

Men nå ser det altså ut til at det aldri bli noen Star Wars 7,8 & 9.

- Det er ikke en del av planen nå, bekrefter Lucas i et intervju med magasinet Vanity Fair. - Jeg har aldri hatt noen story klar for disse filmene. Og dessuten kommer jeg til å ha nådd en alder der det å lage en trilogi vil ta ti år.

Men hva med å sende stafettpinnen videre til et annet selskap?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer