Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Droppet bryllup, men beholdt ringen

Kjærligheten tok slutt for Ann-Kristin Gresby (27) i Bill. mrk: Bryllup på TV3. Men hun beholdt ringen.

(Dagbladet.no): Tida ble for knapp for Ann-Kristin til å bli godt nok kjent med Alexander Kongshaug (27) som fridde til Hamar-jenta i TV3-programmet.

- Det var kjemi mellom oss i programmet, og jeg var betatt av Alex, men da innspillingen var situasjonen helt annerledes. Vi måtte på en måte bli kjent med hverandre på nytt, og det fungerte ikke.

Datet noen uker

- Vi gikk ut sammen som et par i noen uker, men gnisten forsvant, sier Gresby til Dagbladet.no nå i kveld, etter at siste program i serien ble sendt på fjernsyn.

Hun tror at sjansene for at hun hadde giftet seg med en hun traff i TV-programmet hadde vært større om det kom en hun kjente litt til fra før i programmet.

- To uker å bli kjent på er for kort tid. Man kan jo ikke gifte seg med noen man ikke føler er den rette. Det vil jo være som et tvangsekteskap. Jeg vil heller gjøre det på den normale måten, sier Ann-Kristin.

Gresby hadde ingen forhåpninger om å finne den rette under programmet, men at hun kanskje ville finne en kjæreste hadde hun tro på.

Avstandsdumpet

image: Droppet bryllup, men beholdt ringen

Ann-Kristin hevder det var hun som dumpet Alexander.

- Jeg dro på en fem uker lang reise til Grand Canaria. Da meldte usikkerheten seg. Jeg spurte meg selv om dette var riktig.

Så avsluttet 27-åringen forholdet over telefon. Siden har ikke de to turtelduene møtt hverandre, men de har snakket med hverandre på telefon.

- Vi har minimal kontakt i dag.

Behold ringen

Hun angrer ikke på at hun var med i programmet.

- Jeg har lært mye om meg selv. Psyken min er sterkere enn jeg var klar over. Også har jeg fått mange nye venner.

En annen ting hun har fått er en ring verdt 25 000 kroner.

Alexander Kongshaug ga Ann-Kristin en forlovelsesring da han fridde. Den var i gull og sponset av en gullsmed på Hamar.

- Den har jeg ikke gitt fra meg, selv om det ikke ble noe bryllup. Foreløpig beholder jeg den som et minne, sier fortsatt single Ann-Kristin Gresby.

<B>BRUDD:</B> I siste episode av «Bill.mrk.: Bryllup fant Ann-Kristin Gresby ut at hun likevel ikke ville gifte seg med Alexander Kongshaug. Her pleier de tp den spinkle tv-kjæligheten i syden.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media