Drosjesjåførens hevn

Har du noen gang drømt om å kunne kjøre rundt som tidenes verstingsjåfør? Hvor du i tillegg blir belønnet for å gi blanke i alle trafikkregler? Denne dyvåte drømmen innfris i Dreamcasts foreløpig beste spill - kjempesuksessen Crazy Taxi.

Plottet er enkelt (for det er ikke noe mål med dette spillet): Du - som en av fire mulige drosjesjafører - skal plukke opp passasjerer og kjøre dem dit de vil. Selvsagt på kortest mulig tid, noe som igjen krever at du kjører gjennom kjøpesentre, parker, under vann, gjennom lufta, kort sagt alle de steder hvor du vanligvis ikke får lov til å kjøre.

Det skrikes, det kræsjes, og gnistene flyr like mye som de uskyldige gategjengerne du konstant holder på å kjøre ned. Jo «verre» du kjører, jo mer tips får du. Kjører du lovlydig (les: sakte) blir du skjelt av passasjerene på det groveste.

Crazy Taxi byr på to digre byscenarioer, som ved første gjennomspilling kan fortone seg som noe lite. Dog, dette glemmes raskt idet Crazy Taxi-avhengigheten setter inn for fullt. Fantastisk grafikk og spillfølelse (spesielt hvis du har et Sega-ratt å grisekjøre med) gjør denne til en varig perle. En perle du nyter best sammen med venner og noen kalde pils.

NB! The Offspring og Bad Religion er ikke bra kjøremusikk. Slå det av og kjøp deg heller et par Lalo Schifrin-soundtrack du kan ha gående i bakgrunnen. La så instinktene ta over og glem alt du lærte på kjøreskolen!

SPILLFAKTA«Crazy Taxi»Plattform: Sega Dreamcast
«Crazy Taxi»Plattform: Sega Dreamcast
SPILLFAKTA«Crazy Taxi»Plattform: Sega Dreamcast «Crazy Taxi»Plattform: Sega Dreamcast Vis mer