Drukningsdøden

Farvel til Fjorden Baby!

Drukningsdøden
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||TROMØYA (Dagbladet): Jeg vil så gjerne tro at jeg sovnet i februar 2009 og våknet på Hovefestivalen 2019. Jeg vil så gjerne at det Fjorden Baby jeg så i går, var et band på felgen grunnet ti år med heidundrende suksess og legendariske konserter.

OverraskendeDet kunne jeg ha levd med, men at Fjorden Baby! ga en slik konsert som gårsdagens mens det fremdeles står 2009 i kalenderen er mer enn jeg kan takle. Det er bare fire måneder siden de ga ut debutplata si med oppdatert, sjarmerende og smart ska-punk. Det er bare fire måneder siden de leverte en heidundrende konsert under Bylarm og det er bare fem måneder siden guttene ble anklaget for «narkotika og vold» etter Urørt-finalen, noe som bare nøret opp under forventningen om at her kom det noe stort, farlig og lurvete fra Bergen.

Bedrøvelig Hva som har skjedd på siden da, vil jeg ikke spekulere i, men den spreke «Nike Air» var i hvert fall blitt dopet ned, i likhet med «Karoline» som på dette tidspunktet ville vært i stand til å skape moshpit, i likhet med den pogevennlige «Pes», ravete «Anorektisk Utopi» og allsangvennlige «Radio». Alle disse sangene som fantastisk nok finnes på ett og samme debutalbum, var pitchet ned til det bedrøvelige og ble servert som blodige, skamfarte lik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer