Du bestemmer hva Kaizers skal spille

Kaizers Orchestra lar en heldig fan få sin drømmekonsert under Norwegian Wood.

Drømmekonsert: En heldig fan får bestemme hvilke låter Kaizers Orchestra skal spille fra hovedscenen på Norwegian Wood 16. juni. Her spiller de på Øyafestivalen i 2008.
Foto: Eirik Helland Urke/Dagbladet
Drømmekonsert: En heldig fan får bestemme hvilke låter Kaizers Orchestra skal spille fra hovedscenen på Norwegian Wood 16. juni. Her spiller de på Øyafestivalen i 2008. Foto: Eirik Helland Urke/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De aller fleste artister er glade i fansen, selv om vi denne uken har sett eksempler på at dedikerte tilhengere kan være krevende.

Kaizers Orchestra derimot, er ikke redde for å slippe fansen tett innpå, og nå overlater de til og med låtvalget til fansen.

Når de står på hovedscenen på Norwegian Wood i Frognerbadet lørdag 16. juni, vil de nemlig, i samarbeid med Norwegian Wood og Dagbladet, gi en heldig fan muligheten til å høre sin drømmekonsert fra Rogalands-bandet.

Lag liste på Spotify Du kan altså ende opp med å få bestemme nøyaktig hvilke låter Kaizers Orchestra skal spille under Norwegian Wood.

Hvordan det kan bli deg? Alt du trenger å gjøre er å lage en Spotify-spilleliste på maksimalt 50 minutter med dine Kaizers-favoritter, og sende lenken til kaizers@norwegianwood.no. 

Bandet selv kårer vinneren 14. juni, og han eller hun vinner også et festivalpass og et møte med Janove Ottesen og de andre i Kaizers Orchestra under festivalen.

Spesielt I forkant av finalekåringen vil Norwegian Wood velge ut fem finalister som blir publisert på festivalens Facebook-side og Twitter-konto.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer