Du bestemmer spill-vinnerne!

Gi din stemme til Gullstikka-kåringen.

• Gi din stemme her!

(Dagbladet.no): Den 1. mars er det duket for årets Gullstikka, arrangementet der de spillene fra 2006 blir hedret.


I år skal utdelingen foregå på Sentrum Scene, og for første gang vil arrangementet bli sendt på TV. NRK er medarrangør og vil vise programmet på NRK 2 i etterkant, samt sende utdelingen live på nettet.

- Det som er morsomt er at vi nå oppnår målet om å få Gullstikka ut til folket. Utdelingen har tidligere år vært preget av at spillbransjen er noe intern, men så populært som det er å spille dataspill er det nå spennende - og på tide - av Gullstikka sendes på tv, forteller Alf Henrik Nordby i Norsk Spill- og Multimediaforening, som arrangerer Gullstikka.


På prisutdelingen vil det bli delt ut priser i en rekke kategorier. Dere lesere
kan være med på å bestemme vinnerne i katergoriene som skal deles ut på scenen.

Det er fagjuryen som har kommet frem til det du kan stemme på via en nomineringsprosess. Fagjuryen vil også kåre prisvinnere i en rekke andre sjangerinndelte kategorier.


Det er mulig for publikum å delta på selve arrangementet på Sentrum Service. Billetter til dette vil legges ut for salg på Gullstikka.no i løpet av én til to uker.

• Gi din stemme her!

Du bestemmer spill-vinnerne!

Stemmevinduet åpnes i et eget popup-vindu - forsøk å holde inne ctrl-tasten mens du trykker på lenken om du ikke får opp vinduet.