Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Du egner deg ikke som programleder

Eli Hagen misfornøyd med Carl Ivars programlederdebut.

(Dagbladet.no): I går debuterte tidligere Frp-leder og nåværende visepresident på Stortinget, Carl I. Hagen, som programleder på NRK2.

Temaet for Hagens debatt var køer og krise i helsevesenet. «Den norske statsøkonomien går med 300 milliarder kroner i overskudd. Hvorfor er det da sykehuskrise? Onsdag er det jeg som leder debatten», lød forhåndsannonseringen.

Frokost-TV i dag morges fortalte Carl I Hagen om sin programlederopplevelse.

- Det var en stor utfordring og veldig spesielt, og ingenting gikk som det egentlig var planlagt. Første gang jeg var med på dette her var jo på direkten, så jeg ville nok gjort en del annerledes. Men jeg ville gitt meg selv en firer, sa Carl I. Hagen.

Han fortalte at han selv ikke så programmet før han kom hjem til Eli - som ikke var like fornøyd.

- Jeg så programmet etter at min kone sa at jeg ikke egnet meg som programleder, fortalte han.

- Hva var det hun kritiserte deg for, spurte programleder Brita Garden.

- At jeg var veldig mye i bakgrunnen. Hun ville nok at jeg skulle ta litt rotta på de andre politikerne og få fram Fremskrittsopartiets politikk, som ville løst problemene i helsevesenet, men det var altså ikke min hensikt, svarte Carl. I Hagen, som innrømmet at han var veldig nervøs i forkant av sendingen.

PÅ TV: Carl I. Hagen debuterte som programleder på NRK2 i går. Ifølge ham selv var ikke Eli helt fornøyd. Foto: Scanpix
PÅ TV: Carl I. Hagen debuterte som programleder på NRK2 i går. Ifølge ham selv var ikke Eli helt fornøyd. Foto: Scanpix Vis mer

NRK har vært utsatt for mye kritikk etter at avgjørelsen om å la Carl I. Hagen lede et debattprogram. I Dagbladet i dag blir han også slaktet av erfarne tv-personligheter.

- Det var interessant å se hvordan Hagen, som er en av de mest durkdrevne mediepolitikerne og har bygd opp sitt parti i et avhengighetsforhold til media, klarte å lage et gørrkjedelig program, sier Svein Tore Bergestuen, programleder på Kanal 24s morgensending «Bergestuen DIREKTE», til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling