«Du er en løgnaktig, utro slimål»

Mick Jagger innrømmer nå at han har gjort den unge, brasilianske modellen Luciana gravid. Jerry Hall svarer med å kreve skilsmisse. Samtidig skjeller hun ut sin mann gjennom 21 år i feite typer i engelske aviser.

«Du er en løgnaktig, utro slim-ål,» uttalte en rasende Jerry Hall (42) da hun fikk servert nyheten om at Mick skal bli far for sjuende gang.

Skilsmisse

Den 55 år gamle frontfiguren i The Rolling Stones har fire barn med den tidligere toppmodellen fra Texas, som nå har gitt sin advokat beskjed om å starte skilsmisseforhandlinger. Jerry vil trolig kreve halvparten av Jaggers formue på over 100 millioner pund, mer enn 1,2 milliarder kroner. Bianca Jagger fikk med seg en halv million pund da hun fikk nok av Mick i 1980.

Innrømmer farskap

Stones-vokalisten er kjent for sin voldsomme appetitt på kvinner. Jerry Hall har forlatt ham før, men har alltid kommet tilbake. Hun skal ha vært villig til å tilgi Mick enda en gang etter at han innrømmet at han hadde hatt sex med den 29 år gamle modellen Luciana Giminez Morad etter en Stones-konsert i Rio de Janeiro. Nå viser det seg at Luciana er tre måneder på vei. Mick innrømmer farskapet, og dermed er grensa nådd for Jerry. De har kjent hverandre i 21 år, men giftet seg først i 1991.

Millioner

Mick Jagger eier en rekke eiendommer i England, Karibia, New York og Frankrike, i tillegg til biler og aksjer. Hvert år håver han inn ti millioner pund i inntekt, men nå vil Jerry ha sin del av kaka.

«It's All Over Now» får plutselig mening for Stones-vokalisten.

SLUTT:</B> Mick Jagger og Jerry Hall i lykkeligere dager. Nå har han innrømmet at han er faren til barnet som Luciana Giminez Morad venter.
The Sun fredag 27. november.