DEBATT

Du er mer enn kroppen din

Alle mennesker, uavhengig av størrelse, kjønn, seksualitet, funksjonsevne eller nasjonalitet, har noe de kan være stolte av.

MOTSVAR: «#BeyondBody» er navnet på kampanjen til Spisefortyrrelsesforeningen og blogger Carina Elisabeth Carlsen. Foto: Matteo Bigi
MOTSVAR: «#BeyondBody» er navnet på kampanjen til Spisefortyrrelsesforeningen og blogger Carina Elisabeth Carlsen. Foto: Matteo Bigi


Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

I kjølvannet av Change sin undertøyreklame om kroppspress, vokste det frem et samarbeid mellom Spisefortyrrelsesforeningen og blogger Carina Elisabeth Carlsen aka Fet, men fattet, og sammen har de laget den kampanjen de selv ønsket å se.

Da Change lanserte sin kampanje, #SisterhoodByChange, mente vi at denne ble for ensidig, og dessuten hadde en negativ innfallsvinkel. Den manglet mangfold og hadde et negativt fokus. I stedet for en oppfordring om å feire seg selv og kroppen, ga den inntrykk av at det holdt å akseptere.

Vi ønsker ikke på noen måte å undergrave bloggerne i Change sin kampanje. Deres stemmer, opplevelser, tanker og erfaringer er like viktige som noen annens, men vi ønsker å ta skrittet videre, og formidle at du, uansett hvem du er, har noen unike egenskaper som gjør deg spesiell og verdifull. Derfor falt også valget på å døpe kampanjen «#BeyondBody».

Uten budsjett, men med en sterk tro på det viktige budskapet, samlet vi åtte ulike kvinner til å snakke om hva de liker ved kroppen sin og kanskje enda viktigere - hvilke personlige kvaliteter de liker best ved seg selv. Kjernen i budskapet er å elske seg selv. Kropp og personlige kvaliteter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer