- Du er syk! Du er syk! Du er helt sinnssyk!

Se hvordan Asbjørn Brekke gjør Davy Wathne målløs.

(Dagbladet:) I kveld er det sportskommentator Davy Wathne og artist Marion Ravn som er på plass i sofaen hos Espen Eckbos rollefigut Asbjørn Brekke.

Allerede nå kan du se en liten smakebit på programmet, der Asbjørn Brekkes spørsmål rundt Davy Wathnes sivilstatus, setter ut sportskommentatoren.

- Du er syk! Du er syk! Du er helt sinnsyk, sier han.

Da har han både blitt anklaget for å prøve seg på Marion Ravn, og fått høre at «det er kanskje ikke så lett å få til et varig forhold når du er kjent for å være best i Norge på avslutningsreplikker».

Se klippet øverst i skjermbildet.

Naiv, varm og frekk
- Etter å ha vært borte fra tv et halvt år, er Asbjørn veldig klar for å få nye gjester i stua si, sa Espen Eckbo til Dagbladet i forbindelse med premieren på programmet forrige uke.

Serien har vært en suksess for TVNorge, og med tre priser for Asbjørn Brekke-show: Gullrutens «Årets nyskapning» og Komiprisene «Beste mannlige tv-artist» og «Beste tv-show», gleder Eckbo seg til en ny sesong med mange spennende gjester.

Med naiv tilnærming og ufrivillige frekke sleivspark i en varm og hjemmekoselig innpakning får Asbjørn Brekke fram nye sider ved sine gjester.

Forrige uke var det komiker Bård Tufte Johansen og den svenske artisten Carola Häggkvist som var på plass hos Asbjørn Brekke. Det endte i en ellevill samtale om misforståelser på grunn av misforståelser mellom svensk og norsk.