«Du får aldri lurt meg opp på et snowboard»

Ellen Holager Andenæs lar seg ikke lokke opp på et snowboard. Men hun signaliserer at ulykken til forgjenger Silje Stang kan bli tema når hun i kveld administrerer «Torsdagsklubben» på TV2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SKEIKAMPEN (Dagbladet): - Siljes snowboardulykke har åpenbart vært en av ukas største nyheter, så den må nok fram i lyset. Men meg får du aldri lurt opp på et snowboard. Jeg er for skrøpelig og beinskjør til den slags, lyver den 56 år gamle advokaten.

Hun er nettopp ferdig med en tre mil lang skitur når hun tar imot Dagbladet ved hytta i skiparadiset Skeikampen noen mil nord for Lillehammer. Og hun ser ikke sliten ut engang.

34 ubesvarte

Ellen Holager Andenæs må være en kald fisk. Hun er åpenbart ikke det minste nervøs foran den voldsomt opphaussede debuten som programleder i Silje Stangs ryggbruddsfravær. Skjønt, omgivelsenes opptreden begynner å gå henne på nervene:

- Jeg tror folk er blitt spenna gærne. I dag, etter å ha gått på ski med mobiltelefonen på «stille» i lomma, lå det 34 ubesvarte anrop der. Min sekretær på advokatkontoret er blitt nedringt, og Dagens Næringsliv vil ha meg portrettintervjuet. Det kan virke som om en viktig begivenhet skal finne sted. Jeg skal tross alt bare sitte og servere vrøvl i én time på tv.

Rypemiddag

Med andre ord: Ellen Holager Andenæs tar det helt rolig foran kveldens programlederdebut. Ikke vil hun forlate hytta på Skeikampen heller. I går kveld tilberedte og serverte hun rypemiddag til ektemannen Mads.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer