Du finner lite moro i dette spillet

Letespillet «Millionheir» på DS.

DET SIES AT førsteinntrykk er noe av det viktigste her i livet.

Det første jeg leser bakpå coveret av «Millionheir» er 'Find the trash can!' Og bevare meg vel - det er bare å finne den.

Det må bare sies: «Mystery Case Files: Millionheir» har et av de aller simpleste målene i et spill noensinne. Seriøst, hele spillet går ut på at du får et bilde presentert foran deg, og en liste med saker og ting du skal finne.

THAT'S IT! Ingenting mer! Du skroller rett og slett rundt på et bilde og trykker på tingene som står i lista, med den eneste utfordringen i at du kan velge å bruke en røntgenmaskin for å se gjennom enkelte vegger o.l.

Whoop de doo! Jeg er i ekstase over den lit utvikleren setter til spillerens intelligens!

JODA, DET ER en historie i spillet - å finne en arving til millionæren Phil T. Rich. Men den er så uendelig lite engasjerende og kun tilstede for å ha en unnskyldning til å kaste deg fra bilde til bilde, bilder du ofte må besøke flere ganger.

At hele spillet er fylt med flere elendige ordspill enn i filmen «Batman & Robin» hjelper heller ikke.

Spillet prøver å sprite opp den begredelige tilværelsen til spilleren med å spytte inn et og annet puslespill og et par-tre 'finn fem feil'-oppgaver.

Noe som ikke er så dumt. Jeg digger 'finn fem feil'-gåter, og disse (dessverre veldig få) sekvensene redder spillet fra en ener - og en tur inn i mikrobølgeovnen!

1

EN KAN KANSKJE argumentere med at dette er et barnespill, men det faller på sin egen urimelighet når spillet krever en over gjennomsnittet forståelse for det engelske språk.

Nei, dette skulle være grei skuring; med mindre du er en blodfan av «Hvor er Willy»-bøkene kan du glatt skippe dette spillet. Det er rett og slett dritkjedelig.

Du finner lite moro i dette spillet