Jaden Smith

- Du gjør meg kvalm

Youtuberen Shane Dawson har mistet mer enn en million følgere etter kritikkstorm - blant annet for en video hvor han later som han onanerer til Will Smiths 11 år gamle datter.

RASER: - Shane Dawson, du gjør meg kvalm. Du seksualiserer min 11 år gamle søster, skrev Jaden Pinkett Smith på twitter etter at dette videoklippet kom ut. Reporter: Jeanette N. Vik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Youtuberen Shane Dawson (31) har raget på toppen av lista over de største stjernene på videoplattformen i nesten et tiår.

I skrivende stund har han rundt 22,1 millioner følgere på nettstedet. Det er nesten en million mindre enn for kort tid siden. Det skriver The Independent.

27. juni lastet han opp en video med tittelen «Taking Accountability» («Å ta ansvar».)

I videoen adresserte han tidligere videoer hvor han spiller på stereotypier om svarte og asiatiske amerikanere, bruker blackface-sminke, sier «n-ordet», vitser om dyresex og drapsofre, og ymse annet som vakt reaksjoner i fortiden.

- Jeg lager denne videoen fordi jeg vil stå til ansvar for alt jeg har gjort på nettet som har såret folk. Jeg burde blitt straffet, sier han blant annet.

Ny kontrovers

Kort tid etter at videoen ble postet dukket imidlertid et annet klipp og på nett.

Her står internettkomikeren foran en plakat av Will Smiths datter Willow Smith - som på det tidspunktet var 11 år gammel - og later som han onanerer.

Videoen førte til sterke reaksjoner fra Smith-familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer