Du har vel ikke gått glipp av dette comebacket?

Rett i podcast-toppen for gammelt humor-radarpar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den nye podcasten til Espen Thoresen og Kristopher Schau, «Alt du sier er feil, Espen», gikk rett til topps på iTunes-lista over populære podcaster da første episode ble sluppet mandag.

I podcastserien intervjuer det notoriske radarparet, som har pratet i munnen på hverandre siden «XL» på NRK P3 tidlig på 1990-tallet, kjente mennesker på sin sedvanlige uforutsigbare måte.

Falck og Skåber på gjestelista Forlegger og programleder Christer Falck er gjest i første episode, og må blant annet svare for det Thoresen kaller «slapp casting» i de siste utgavene av «Robinson-ekspedisjonen».

- Vi valgte å invitere Christer fordi han er en drøy fyr med dogmatiske holdninger til det alle andre tar som naturlig. Vi ville fritte han ut fordi han har så mange lag, og driver med mange pranks, sa Thoresen til Dagbladet tidligere denne uka.

I den andre episoden, som slippes kommende mandag, er Linn Skåber gjest i Schau og Thoresens podcast.

<strong>RETT TIL TOPPS:</strong> Den nye podcasten til Espen Thoresen og Kristopher Schau gikk rett til topps på lista over populære podcaster i iTunes da den hadde premiere på mandag. Foto: Christian Roth Christensen / Design: Guro Lindahl Flåten
RETT TIL TOPPS: Den nye podcasten til Espen Thoresen og Kristopher Schau gikk rett til topps på lista over populære podcaster i iTunes da den hadde premiere på mandag. Foto: Christian Roth Christensen / Design: Guro Lindahl Flåten Vis mer

Kristopher Schau er også aktuell med en ny podcast, «Krisemøte», sammen en annen gammel våpendrager, Kyrre Holm Johannessen.

Her kan du høre podcasten Du kan høre podcasten via spilleren på toppen av denne artikkelen, eller ved å klikke inn og laste ned via blant annet podcasttjenesten Acast og iTunes.

Hør «Alt du sier er feil, Espen» i iTunes.
Hør «Alt du sier er feil, Espen» i Acast.
Link til RSS-feed for «Alt du sier er feil, Espen».

<strong>FØRSTE GJEST:</strong> Christer Falck snakker om practical jokes og castingen i Robinson-ekspedisjonen i den første utgaven av Kristopher Schau og Espen Thoresens nye podcast. Foto: Lars Eivind Bones /Dagbladet
FØRSTE GJEST: Christer Falck snakker om practical jokes og castingen i Robinson-ekspedisjonen i den første utgaven av Kristopher Schau og Espen Thoresens nye podcast. Foto: Lars Eivind Bones /Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer