Du kan få dele seng med denne dama

Big Brother lokker TV-seerne.

(Dagbladet.no): Big Brother prøver ikke bare å lokke seerne til TV-skjermen. Nå prøver de også å lokke seerne inn i Big Brother-huset.

Fra og med i dag inviterer TVNorge seerne til å søke om å få bo sammen med glamourmodellen Angelica, narkodømte Jessica og dramaqueen Malin.

Presseansvarlig for Big Brother, Ingerid Medhus, forklarer hensikten bak årets Big Brother-oppfinnelse.

- Dette er en videreutvikling av Big Brother. Ideen er at TV-seerne som enten irriterer seg eller gleder seg over Big Brother, selv kan gå inn å gjøre en innsats foran kameraene. Dette er en ny interaktiv måte å gjøre reality på, sier Medhus.

Intetanende deltakere

Inne i Big Brother-huset går deltakerne rundt og er intetanende om at norske gutter og jenter snart skal flytte inn. Hvor mange, og når de første TV-seerne kommer, er ennå ikke klart. Men TV-seerne går inn som ordinære deltakere og konkurrerer på lik linje med de andre.

Hvordan de heldige TV-seerne blir plukket ut er foreløpig usikkert, men Medhus er spent på hvem det er vi får se på TV-skjermen.

- Jeg tror egentlig vi kommer til å få søkere fra to leirer. Både fra de som sier de synes Big Brother er noe ordentlig møkk, og de som sier de beundrer showet og deltakerne.

Medhus er spent på hvilke reaksjoner det vil vekke hos Big Brother-deltakerne når de blir flere i huset.

- Det morsomme er at TV-seerne vet mye mer om de som er inne i Big Brother-huset nå, mens de vet jo ingen ting om hvem TV-seerne er.