Du kan glemme pupper, lår og korte kjoler

Vi tar Bylarm på ordet.

FÅR BESTEMME: Bylarms Runar Eggesvik er kjent som en høylytt kritiker av tabloidenes musikkdekning. Nå får han sjansen til å gjøre det bedre selv. FOTO: DANIEL SANNUM LAUTEN
FÅR BESTEMME: Bylarms Runar Eggesvik er kjent som en høylytt kritiker av tabloidenes musikkdekning. Nå får han sjansen til å gjøre det bedre selv. FOTO: DANIEL SANNUM LAUTEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Norge har ikke noe bredt, sjangeruavhengig musikkblad, og dekningen av norsk musikkliv er derfor overlatt tabloidene og riksmediene.

Det er ikke alltid en oppgave vi tar like godt vare på, mener noen. I en debatt i Dagsavisen før jul uttalte for eksempel Runar Eggesvik - musikkansvarlig i Bylarm - at norske mediers drømmeartist er en Idol-deltaker som danser halvt avkledd i «Skal vi danse».

— Hvor mange tusen sider har VG og Dagbladet skrevet om identitetsløse musikere som stotrer seg gjennom coverlåter? Gjennom Bylarm har vi forsøkt å få fram nye band, men mediene er bare middels interessert. De skriver helst om de få artistene vi setter på programmet som de kjenner fra før, sa han.

Vi er selvsagt rykende uenig i mesteparten av Eggesviks kritikk, men vi tar ham likevel på ordet. Sammen med Bylarms Behnam Farazollahi skal han i neste uke få disponere over en reporter som skal produsere saker til Dagbladet.no/musikk.

Pupper og lår viktigstEggesvik og Farazollahi får ta initiativet til en eller to saker per dag, som reporteren skal gjennomføre. Journalisten skal selvsagt følgte Dagbladets redaksjonelle retningslinjer og Vær varsom-plakaten, men bortsett fra dette har de frie hender.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer