Festivalkonkursen:

- Du kan ikke forvente å få pengene tilbake

Hove Music Festival skal skylde så mye som åtte millioner kroner.

OVER FOR NY HOVEFESTIVAL: Tusener på tusener besøkte Hovefestivalen i sin tid. Her i 2007. De lokale kreftene som satset på en ny festival på samme område, er nå konkurs. Foto: Eirik H. Urke / Dagbladet
OVER FOR NY HOVEFESTIVAL: Tusener på tusener besøkte Hovefestivalen i sin tid. Her i 2007. De lokale kreftene som satset på en ny festival på samme område, er nå konkurs. Foto: Eirik H. Urke / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går kunngjorde Hove Music Festival at de er konkurs. I dag skriver Dagens Næringsliv at kunder som har handlet billetter av selskapet ikke kan forvente å få pengene sine tilbake.

Bostyrer for konkursboet, advokat Ole Magnus Heimvik, oppgir overfor avisa at Seaside Production AS skylder åtte millioner. De skal ha rundt én million kroner i eiendeler. Advokaten tror ikke det vil bli lett å få returnert penger av arrangørene. Boet er uoversiktlig, sier han.

- Slik jeg ser det, så er det i utgangspunktet ikke noe man kan forvente å få returnert fra boet, forklarer Heimvik til DN.

At nye Hove Music Festival, skapt av Arendals-firmaet Seaside Production AS, er konkurs ble kjent i går. Nyheten kommer bare ei uke før gjester og artister skulle innta festivalområdet. Dermed blir det ingen ny festival på Hove utenfor sørlandsbyen.

På hjemmesiden opplyses det om at de ikke kan svare på om penger betalt for billett og camping vil returneres. Dersom det blir tilfellet, vil refusjon av billettpenger tilbakeføres til kortet som ble benyttet ved bestilling, står det.

Hovefestivalen på Tromøy utenfor Arendal var i mange år Norge største festival. I 2014 ble den lagt ned. Fem år seinere ville imidlertid lokale krefter satse på å arrangere en ny musikkfest på samme område.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer