Anmeldelse: «Hver gang vi møtes»

Du kan itte spelle revy, Ida Maria!

Vi anmeldte «Hver gang vi møtes» på TV 2 låt for låt.

ELDARS KVELD: Vazelina Bilopphøggers-gitarist og soloartist Eldar Vågan er hedersgjest i kveldens «Hver gang vi møtes». Foto: TV 2 
ELDARS KVELD: Vazelina Bilopphøggers-gitarist og soloartist Eldar Vågan er hedersgjest i kveldens «Hver gang vi møtes». Foto: TV 2  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Endelig er det Eldar Vågans kveld i «Hver gang vi møtes». På sin egen 56-årsdag (programmet ble spilt inn 30. august) blir Vazelina-sjefen hyllet av de seks andre artistene. Han begynte i gruppa Baiage, som deltok i NM i rock. De ble til showgruppa Vazelina Bilopphøggers, med Eldar som gitarist. Vazelina har gitt ut 14 album, det siste i 2007. I tillegg har Eldar gitt ut tre soloalbum. Gruppa er tilbake for fullt i år, med konserter på flere festivaler i sommer.

Åse Kleveland: «En spiss millimeter» (Eldar Vågan)

Her er det mye nostalgi for en «platepusher». Dette er den sanne historien om den første plata Eldar kjøpte (Procol Harums «Grand Hotel» var et godt valg). Og som Anne Grete Preus synger, av og til er én millimeter nok - i dette tilfellet en grammofonstift.

En dansende (!) Åse er mer i sitt rette element musikalsk enn ofte tidligere denne sesongen. Dette er innafor komfortsonen, og hun flyter på sjarmen i en lett, slentrende countryrockversjon. Eldar har ønsket at de andre artistene skal dra litt i låtene hans, og Åse balanserer det fint.

Margaret Berger: «Gi meg fri i kveld» (Eldar Vågan)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer