Du kan møte Eminem

Torsdag samler skandalerapperen Eminem nærmere 10000 fans til tidenes største hiphopkonsert i Norge. Du kan møte Eminem i garderoben etter konserten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Konserten førstkommende torsdag i Oslo Spektrum er for lengst utsolgt. Norge er et av bare sju land, og Oslo en av ni byer, Eminem besøker på sin meget eksklusive Europa-turné. Når turneen avsluttes i London 10. februar, må Eminem tilbake til hjembyen Detroit, Michigan. Der venter en lenge utsatt rettssak.

Eminem er stevnet for å ha truet en annen rapper, John Guerra fra Insane Clown Posse, med pistol i juni i fjor.

Homohat og kvinneforakt

Og er Eminem heldig, tar rettssaken en pause slik at han kan stille på Grammy-utdelingen i Los Angeles 21. februar. Eminem er nominert til fire Grammyer, noe som har fått en amerikansk homo-organisasjon til å se rødt.

Gay and Lesbian Alliance Against Defamation hevder Eminem er den mest homofobe, kvinneforaktende og voldsfikserte artisten USA har sett på 20 år. Grammy-ledelsen har svart med å forsvare Eminem-albumet «The Marshall Mathers Lp» som en av fjorårets mest oppsiktsvekkende utgivelser.

Spørsmålene

Men først er det konsert i Oslo. Svarer du riktig på følgende ti spørsmål, har du mulighet til å få møte Eminem ansikt til ansikt i forbindelse med konserten:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer