Du kan vinne tur til London

Dagbladet arrangerer i samarbeid med plateselskapet EMI en avstemning der du kan vinne en tur for to til London 29. november. Der blir du invitert til Royal Albert Hall, hvor en rekke av George Harrisons nærmeste venner arrangerer en konsert til ære for Harrison, på ettårsdagen for hans død.

Les anmeldelsen av Harrisons siste plateDelta i vår konkurranse og vinn tur til London

Blant artistene som deltar er Eric Clapton, Paul McCartney, Ringo Starr, Jeff Lynne, Jools Holland, Jim Keltner, Joe Brown, Tom Petty, Leon Russell, Ravi Shankar og flere av medlemmene i Monty Pythons Flying Cirkus.

Det eneste du skal gjøre, er å være med i en avstemning om den beste låta George Harrison har skrevet. Vi har anbefalt 15 av hans mest kjente komposisjoner, men du stemmer selvsagt på hvilken låt du vil fra Harrisons store repertoar, enten fra Beatles-perioden eller fra hans solokarriere.

15 Harrison-klassikere

Du stemmer selvsagt på hvilken låt du vil. Men her er 15 anbefalte klassikere, både fra Beatles-epoken og solokarrieren.

«Don't Bother Me»

«If I Needed Someone»

«You Like Me Too Much»

«Taxman»

«Old Brown Shoe»

«Within You Without You»

«While My Guitar Gently Weeps»

«Piggies»

«Something»

«Here Comes The Sun»

«I Me Mine»

«Bangla Desh»

«Cloud 9»

«My Sweet Lord»

«Wah-Wah»

For å delta kan du klikke deg inn på

http://fredag.dagbladet.no.

Du kan også ta fram mobilen og sende GEORGE «navn på låt» til nummer 1937. Eks: GEORGE taxman til 1937. Det koster ei krone å delta.

De som deltar, går med på å motta et premievarsel som koster fem kroner.

Blant deltakerne i avstemningen trekker vi ut en vinner. I tillegg vil vi trekke ut fire som får en komplett George Harrison-backkatalog pluss det nye albumet «Brainwashed». De neste tjue gevinstene er et «Brainwashed»-album.Delta i vår konkurranse og vinn tur til London

George Harrison</B>