Du kårer tidenes musikk

Amerikanske Wall of Sound inviterer nettbrukeren til å kåre de 100 beste plateutgivelsene gjennom tidene. Her er det lov å innrømme sin dårlige smak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere i år kom lista over de beste og verste bøker som er blitt utgitt gjennom alle tider. Nå er det musikkens tur.

Men mens det var forstå-seg-påerne som valgte i litteraturens uendelige utgivelser, er det vi som har blakka oss på vinyl de siste tiårene som får avgjøre hvilke 100 album som er best gjennom tidene.

Det er ikke første gang det lages kåringer over de beste musikk-utgivelser gjennom tidene.

Enhver musikk-journalist med stor respekt for seg selv har dratt i gang en synse-runde for å få plassert sine favoritter på toppen.

Men det er på tide at gutta som aldri kommer over Dylans Blonde on Blonde slipper til folk som innrømme at de liker Abba, Culture Club og Spice Girls.

Amerikanske Wall of Sound vil ha alles mening om de beste 100 plate-utgivelsene fra tiden da vinyl og album ble et begrep og frem til i dag. I fem uker vil avstemmingen foregår og hver uke presenteres et nytt ti-år.

For at vi ikke skal glemme at vi faktisk klina til James Last, plystret som Roger Whittaker og hoppet gjennom hele nedtellinga til Europe, har Wall of Sound delt avstemmingen i ti-år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer