- Du kommer lenger med meg enn med Carola

Anne-Kat. tar opp kampen om Asbjørn Brekke.

(Dagbladet): I kveld er det duket for en ny runde av programmet «Asbjørn Brekke Show» på TV Norge, der komiker Anne-Kat. Hærland er kveldens første gjest. 

For to uker siden skapte artisten Carola overskrifter etter at hun hadde gjestet programmet, og endte opp med å flytte inn hos selveste Asbjørn Brekke. Dette har Anne-Kat. fått med seg, og det ser ut til at Carola får konkurranse i kampen om Asbjørn framover.

Også i i kveld er det nemlig en svært flørtete tone i stua til den keitete og ufrivillige frekke talkshowverten Asbjørn Brekke.

- Lenger med meg - Du kommer lenger med meg enn med Carola, sier Anne Kat til ellevill jubel fra publikum.

Se klippet øverst i artikkelen.

I programmet er Asbjørn kjent for å by både gjestene og seg selv på et aldri så lite glass rødvin.

- Jeg syns bare du blir flottere og flottere jo mer jeg drikker, sier Brekke til Anne-Kat.

Komikeren responderer med at hun gjerne har mest draget på småfulle menn og påpeker at hun har vært singel nesten like lenge som Asbjørn - altså nesten hele livet.

- Jeg syns du blir bare penere og penere du også, Asbjørn, sier hun.

Underlivshumor I programmet tar Asbjørn gjentatte ganger opp en av komikerens tidligere uttalelser som har fått mye oppmerksomhet, nemlig sitatet om at underlivet hennes ser ut som Bjørn Eidsvaag. Sitatet er hentet fra en av hennes tidligere standup-show.

Brekke viser bilde av et avisoppslag med følgende tittel: - F***a mi ser ut som Bjørn Eidsvåg.

Den kjente komikeren fniser og ønsker ikke å forklare ordet bak sensuren på TV, men er åpen for å forklare det ved en senere anleding.

- Det kan vi snakke om når lampene har slukket, Asbjørn, sier hun spøkefult.

I kveldens program er også ekteparet Carl og Eli Hagen med som gjester.

De er for tida aktuelle i TV 2- programmet «Skal vi danse», og i talkshowet tar Asbjørn opp både dansingen og flere av Carls mye omtalte opptrinn den siste tida.

 FLAU:  Anne-Kat. Hærland blir fnisete og flau når hun blir konfrontert med sitt utsagn om at underlivet hennes ser ut som Bjørn Eidsvåg. Foto: Elisabeth Sperre Alnes/Dagbladet
FLAU: Anne-Kat. Hærland blir fnisete og flau når hun blir konfrontert med sitt utsagn om at underlivet hennes ser ut som Bjørn Eidsvåg. Foto: Elisabeth Sperre Alnes/Dagbladet Vis mer