«Hver gang vi møtes»

- Du kommer til helvete

Artisten Trygve Skaug får ofte trusler fra Kristen-Norge.

HEDERSGJEST: Trygve Skaug er hedergjest i lørdagens «Hver gang vi møtes». Her er han omkranset av Hkeem (fra v), Hanne Krogh, Maria Mena, Arne Hurlen, Agnete Saba og Stian «Staysman» Thorbjørnsen. Foto: TV 2
HEDERSGJEST: Trygve Skaug er hedergjest i lørdagens «Hver gang vi møtes». Her er han omkranset av Hkeem (fra v), Hanne Krogh, Maria Mena, Arne Hurlen, Agnete Saba og Stian «Staysman» Thorbjørnsen. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I kveld er låtskriver, musiker og poet Trygve Skaug hedersgjest i «Hver gang vi møtes» på TV 2.

Der blir han sunget og bejublet av kollegene Hanne Krogh, Agnete Saba, Hkeem, Stian «Staysman» Thorbjørnsen, Maria Mena og Arne Hurlen.

Andaktsholder og poet

Det er en rørt og til tider litt brydd artist vi blir kjent med, en som ikke er så glad for at spotlighten treffer ham. Lysluggen prøver gjerne å gjøre seg litt mindre enn de 190 cm han er.

- Det er litt ubehagelig å være hovedpersonen i et helt program, sier Trygve Skaug til Dagbladet.

Han er blitt en populær artist, siden han i 20-åra slo gjennom som frontfigur i bandet St. Morrtiz. I om lag ti år har han vært soloartist, og kjent for sine personlige og gjenkjennelige tekster. Han er har også vært andaktsholder i NRK, skriver poesi og har en fast diktspalte i Dagbladet Magasinet.

- Billett til helvete

- Jeg er kristen, en såkalt liberalt kristen. Jeg har et avslappet forhold til alkohol og til homofilt ekteskap, og forsøker å være inkluderende i min tro, sier Skaug, som heller vil stille spørsmål enn å utbasunere bastante utropstegn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer