Du leser nå Dagbladet Pluss

- Du må tåle mye hat

«Stjernekamp»-Nora (18) ber foreldre tenke seg om to ganger før de melder barna på musikkonkurranser. For to uker siden brøt hun sammen før hun skulle på scenen.

ADVARER:  Nora Foss Al-Jabri advarer foreldre mot å melde barna for tidlig på talentkonkurranser. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
ADVARER: Nora Foss Al-Jabri advarer foreldre mot å melde barna for tidlig på talentkonkurranser. Foto: Jacques Hvistendahl / DagbladetVis mer

[teaser](Dagbladet): - Det ble rett og slett for mye for meg. Jeg gikk med en vond følelse hele dagen om at jeg ikke fikset låten og opptredenen, sier Nora Jabri (18).

Bare noen timer før «Stjernekamp»-sendingen begynte, brøt hun fullstendig sammen.

- Jeg fikk en breakdown. Følte ikke at jeg mestret det jeg skulle. Jeg klarer det ikke, tenkte jeg, og tårene begynte bare å trille. Til slutt måtte jeg legge meg ned og ble liggende en lang stund.

- Det var helt forferdelig, men takket være det gode teamet som jobber i kulissene klarte vi å gjennomføre til slutt. Og heldigvis med strålende tilbakemeldinger fra dommerne, sier hun.

- Liker ikke å skuffe

Uken før kjente hun på følelsen å bli stemt ut, da hun var blant de tre som fikk minst poeng. Ved siden av konkurransen går Nora Jabri siste året på videregående. Hun liker ikke å prestere dårlig på noen av arenaene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.