- Du reflekterer litt over at det er et stykke ned

Slik hyller Magnet sin avdøde mor. Se den ferske musikkvideoen!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I hans nyeste musikkvideo får man se artisten Magnet (41), eller Even Johansen som han egelig heter, i luftige omgivelser. Nærmere bestemt er han bundet fast på toppen av et fly, i høy fart flere hundre meter over bakken.

Slik ønsker han å hedre en person som sto ham nær.

Se premieren på musikkvideoen øverst i saken.

Rusproblematikk - Låta er en hyllest, en kjærlighetsklæring, til et annet menneske som ikke finnes lenger, sier han til Dagbladet.

For tre år siden døde Johansens mor som følge av alkoholmisbruk. Både låta «Homecoming Queen» og musikkvideoen er en hyllest til henne.

Låta er hentet fra artistens fjerde album, «Ferrofluid», som ble sluppet i fjor.

- De aller fleste har mye kjærlighet for moren sin. Min mor drakk seg i hjel. Det er mange som vegrer seg for å snakke om henne fordi hun hadde problemer. Jeg opplever at folk er litt redde for å stille spørsmål, men jeg synes det er veldig kjekt å få prate om min mor. Det er en ære å få gjøre noe fint for henne, sier han.

Tegner hjerte i lufta I et forsøk på å komme nærmest mulig himmelen har artisten spent seg fast til et dobbeldekkerfly, et såkalt biplan. Ved hjelp av flyets kondensstriper tegner han et hjerte på himmelen for å hylle moren. - Min mor var helt enormt glad i å se på gamle stumfilmer. Jeg hadde lyst til å gjøre et vågestykke som endte opp i en litt tegneserieaktig verden. Jeg tror mamma hadde blitt veldig glad, og ledd seg skakk, hvis hun hadde sett den, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer