Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Du regner med at de fleste jenter ønsker seg en opplevelse med Bjørnar Moxnes?

Rødt-lederen ble satt sjakk matt av Asbjørn Brekke.

(Dagbladet): I kveldens episode av «Asbjørn Brekkes julekalender» på TVNorge er det Bjørnar Moxnes (33) som er gjest.

Mens dorullnisser produseres foran kamera kommer Brekke inn på temaet julegaver. Da påpeker Moxnes at man kan gi en opplevelse som gave.

- Det kan for eksempel være en tur på restaurant. Eller man kan gi en tur på kino, teater, sånne ting - opplevelser. Det tror jeg er vel så fint som å få en dorullnisse, sier Rødt-lederen.

- Snakk om å være innbilsk Den kjøper imidlertid ikke Asbjørn Brekke helt.

- Du regner med at de fleste jenter ønsker seg en opplevelse med Bjørnar Moxnes? spør talkshowverten, til høylytt latter fra publikum.

Moxnes selv prøver tydelig å holde tilbake latteren, men gir til slutt opp kampen og sprekker opp i et stort glis.

Men Brekke har ikke fått nok.

- Snakk om å være innbilsk. «Jeg gir bort opplevelser. Skal vi dra på kino?», hermer Espen Eckbos karakter, til solid respons fra både publikum og Moxnes selv.

Forrige uke var skuespiller Janne Formoe gjest i Asbjørn Brekkes julestudio. Hun fortalte om den gangen hun ble gjenkjent av gynekologen, som utbrøt «Åh, no veit æ kor æ har dæ fra!» da han skjønte hvem hun var.

Konsertbillett + barnevakt = favorittjulegave Selv om Rødt-lederen i kveld flagger sin forkjærlighet for opplevelsesgaver, sier han til Dagbladet at venner og familie kan vente seg en del harde pakker fra ham også i år.

Samtidig påpeker han at folk ofte har nok kjøkkenutstyr, toalettvesker og Ulvang-sokker.

- Da er en opplevelse en fin gave å gi. Det er noe med å ha litt tid sammen, sier Moxnes.

Selv er han ikke i tvil om hva han setter mest pris på å få:

- Opplevelser. Jeg har blant annet fått kombinert konsertbillett og barnevakt til jul. Det var en kjempefin gave, sier han.

- Skarp som et barberblad - Asbjørn Brekke spurte deg om du regnet med at de fleste jenter ønsker seg en opplevelse med Bjørnar Moxnes. Hva tenker du om det?

- Frekke faen, sier 33-åringen og ler, før han åpner opp om møtet med talkshowverten:

- Han Asbjørn framstår kanskje litt enkel. Men han er jo skarp som et barberblad når det kommer til stykket. Han setter deg sjakk matt ganske fort. Asbjørn styrer showet, det er det ingen tvil om.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media