Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Du selger ikke album ved å være naken og se gal ut

Artist Sky Ferreira irriterer seg over negativ naken-respons.

Nylig slapp den amerikanske artisten og modellen Sky Ferreira (21) sitt nyeste album «Night Time, My Time» der hun poserer toppløs på coveret. Nå er artisten sjokkert over de mange negative tilbakemeldingene. Foto: Stella Pictures / Twitter
Nylig slapp den amerikanske artisten og modellen Sky Ferreira (21) sitt nyeste album «Night Time, My Time» der hun poserer toppløs på coveret. Nå er artisten sjokkert over de mange negative tilbakemeldingene. Foto: Stella Pictures / Twitter Vis mer

(Dagbladet): Katy Perry og Lady Gaga er blant artistene som har posert uten en tråd for sine albumcovere. Nylig slapp den amerikanske artisten og modellen Sky Ferreira (21) sitt nyeste album «Night Time, My Time», og også hun valgte å pryde coveret med et nakenbilde av seg selv.

I et intervju med MTV forteller Ferreira at hun ikke planla å være naken, men at det «bare skjedde». Hun fikk velge mellom en rekke bilder, og det var dette som ble hennes favoritt. Nå er artisten irritert fordi folk kaller det et billig markedsføringstriks.

- Det var ikke for å selge flere album, for du selger ikke album ved å være naken og se gal ut, sier hun til MTV og fortsetter:

- Jeg synes ikke nakenhet er noen stor greie. Jeg føler at dersom Amerika var litt mindre konservative på det området ville det kanskje vært mindre spiseforstyrrelser og sånt. Når man ser noe sexy er det alltid så overretusjert.

Arrestert for besittelse av heroin 21-åringen mener det er for mange negative reaksjoner mot bilder som hennes for tiden. Og er sjokkert over at så mange reagerer negativt på nakenhet.

- Sexisme har blitt et slags tema innen popmusikk nå, har det ikke?

Ferreira har vært mye omtalt den siste tiden, ikke bare for sitt nakenbilde, men også på grunn av narkotika. Den unge artisten ble for en drøy måned siden arrestert for bestittelse av heroin og ectacy, til Billboard forteller hun at det hele var en stor misforståelse.

- Jeg var ikke i nærheten av heroinen jeg ble arrestert for. Jeg vet med sikkerhet at jeg ikke er avhengig av dop, sier hun i intervjuet og påpeker at det var kjærestens narkotika.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media