Du skal høre mye og Z bra

Hva slags innvirkning har dagens TV-programmer på barn og voksne?

Brummund vokste opp som en av Tre brødre som ikke var brødre. Ellers var han en høyst vanlig gutt, 100% Autofil. Raskt ble han lei av Sex og singelliv så med Mot i brøstet og Hjarte på rette staden bestemte han seg for å begynne Jakten på kjærligheten. Men det var slettes ikke så enkelt når Alle elsket Raymond. Men alt skulle forandre seg da han falt pladask for Synnøve på deres første date i Randi og Ronnys restaurant i Hotell Cæsar.

Synnøve elsket Livet på kjøpesentret. Hun ville bli Millionær, Frøken Norge og modell. Eller bli kåret til årets Idol. Men plutselig en dag ble hun stoppet av Motepolitiet. De sa: Du er hva du spiser og vil du bli Top Model burde du melde deg på Slankekolonien øyeblikkelig.

Noen dager senere satt hun på Hurtigruta 365 med kurs for Tjukkholmen. Faren stilte seg 20 spørsmål mens mora ba en stille bønn til Skaperen, men Synnøve var og ble Sporløst forsvunnet. Det var først da Tore på sporet fikk overtalt Skjærgårdsdoktoren til å gå Holmgang på den lille øya at de fant Synnøve i Rorbua på Tjukkholmen sammen med NRK-tungvekterne Tore Skoglund og Knut Borge. Hun hadde akkurat avsluttet en vellykket Ekstrem forvandling.

Brummund hadde Synnøve På tråden et par ganger før den «den store daten». Nå sto han klar i Randi og Ronnys restaurant omgitt av Antikviteter og Snurrepipperier og bare ventet på «nye Synnøve». Han ville tilbringe hele kvelden bare med henne Først og sist. Hun ble så betatt av han at hun kunne slukt ham Beat for beat. Heldigvis for Brummund hadde Grevinnen og hovmesteren sørget for maten. Den kom fra Wenckes kjøkken, men det var Tinas mat de spiste. Plutselig spør Brummund: Skal vi danse? Synnøve smiler og nikker til svar og Steg for steg danser de seg igjennom natten.

Bare for moro skyld snakket de om å bosette seg på Paradise island, men de strakk det ikke særlig lenger enn at de flyttet 71 grader nord. Et sted Der man ikkje skulle tru at nokon kunne bu. Farmen lå så klemt mellom fjord og fjell at de kunne høre Ekko av Ibsen. Likevel ble tvillingene Urix og Oddasat Født på solsiden. Fødselen tok 60 minutes og da det hele var overstått utbrøt Brummund lettet: Oj, Oj. Dette vil jeg kalle Dagens dobbel.

Visst gikk paret Gyldne tider i møte før det oppsto Familietrøbbel. Nannyhjelpen forsøkte å utøve Kaoskontroll, men det var Ingen grunn til begeistring lenger fra noen av partene. Synnøve var i slekt med Heksen Sabrina og en av mange Frustrerte fruer og alt Synnøve sa og gjorde var helt Melonas. Og Brummund var blitt til selve Søppelkongen himself. Og dermed basta. Nyhetskanalen på TV 2 fortalte om skillsmissen og at Brummund og Oddasat fortsatt skulle bo på Farmen. (Brummund kunne leve godt på høye royalties fra gamle serier med Brødrene Dal.)

Synnøve derimot, tok med seg Urix sørover til Løvebakken der hun slo seg sammen med Siv Jensen og ble Rikets røst og ga Alt for Rognan.

SYNNØVE: Ville bli Top Model men måtte melde seg på Slankekolonien. Foto: Bill Davila/Reuters
SYNNØVE: Ville bli Top Model men måtte melde seg på Slankekolonien. Foto: Bill Davila/Reuters Vis mer