Du snakker ikke på vegne av meg, Berge!

Jeg tror de aller fleste norske menn rister på hodet av påstanden om at samfunnet hater oss.

FORVRENGT: «Jeg reagerer på at Eivind Berge gjør oss menn så små. Vi er ikke dyr som utelukkende styres av lyster,» skriver artikkelforfatteren. Blogger Eivind Berge (bildet) ble intervjuet i Dagbladet søndag. Foto: Lars Thorvaldsen
FORVRENGT: «Jeg reagerer på at Eivind Berge gjør oss menn så små. Vi er ikke dyr som utelukkende styres av lyster,» skriver artikkelforfatteren. Blogger Eivind Berge (bildet) ble intervjuet i Dagbladet søndag. Foto: Lars Thorvaldsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Eivind Berge påstår at han driver mannskamp på sin blogg. Men jeg tror han er mest opptatt av oppmerksomhet. Det er nemlig svært få ting som tyder på at det eksisterer et «hat mot menn» drevet fram av en «feministstat». Norske menn er i dag friere, rikere og mer opplyste enn noensinne i vårt lands historie. Det er fortsatt flest menn i styrerommene og i politikken. Menn tjener mer enn kvinner. Likestilling har gitt mer frihet til norske menn, og fedre har i dag mer kontakt med sine barn. Så hvor kommer alt dette sinnet fra?

Jeg tror de aller fleste norske menn rister på hodet av påstanden om at samfunnet hater oss. Derfor er og blir Eivind Berge sørgelig alene i sin iver etter å spre raseriet sitt. Men vi vet samtidig at det er mange menn som strever med sine liv. De trenger noen som forstår dem og som kan bidra til at de kan få selvrespekt, ikke folk som hisser dem opp og kommer med vrengebilder. Menn som har mistet drømmene sine og som er hektet av i utviklingen av moderniteten kan nemlig fristes til å se rundt seg etter syndebukker. I Eivind Berges verden er syndebukken «feministstaten». I andres verden kan det være muslimene som har skylda. Dette er i all hovedsak et mannsproblem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer