«Du trenger ikke å ha hatt sex for å være sexy»

På coveret av sin nye cd gjør Jessica Simpson (21) det hun kan for å viske ut skillet mellom pop og porno. Men noe sexliv har hun ikke. I går deltok hun i «Sommeråpent» på NRK.

Det er nok en vanlig dag i 21 år gamle Jessica jomfrupopstjernes liv. Sminken er lagt, håret børstet og standardfrasene sitter løst etter en lengre promoturné for det nye albumet «Irresistible». Dagen før gikk hun tidlig i seng, drivende edru - selvsagt - etter å ha gitt moren et kyss på kinnet og bedt til Gud om fred i verden. Magen er kledelig flat etter en frokost i tråd med dietten.

Legg til store bryster, små klær, en urørt jomfrudom og du har forklaringen på 2,7 millioner solgte album. Det er nesten for godt til å være sant.

- Nei, jeg er ikke perfekt, sier Jessica tørt.

Jomfru, of course

- Jessica, helt ærlig, er det ikke på tide å avkrefte den jomfrumyten?

- Nei, jeg er jomfru.

- Var ikke du sammen med en 25 år gammel mann i flere år?

- Jeg vil bare dele den opplevelsen med én person. Det har ikke noe med religion å gjøre.

- Du er nesten naken på coveret av din nye...

- Det er jeg ikke!

- ...og har temmelig seksuelle videoer.

- Ja? Du trenger ikke å ha hatt sex for å være sexy. Jeg har sterk selvdisiplin.

Fastslår Jessica Simpson med hvite tenner og hvit T-skjorte med påskriften «Lolita». Hun har utseendet til en amerikansk cheerleader, men hevder selv at hun ikke ser bra ut: «Jeg er kort og har store føtter.»

Pen lillesøster

Snart er idyllen i «The Simpsons» over. Managerpappa Joe og stylistmamma Tina har funnet nye utfordringer innad i familien. Lille Ashlee på 16 år, visstnok både penere og lengre til beins enn storesøster, skal hjelpes på veien mot en skuespillerkarriere.

Intervjuet er så godt som over da avsløringen kommer. Jessica innrømmer at hun faktisk skal debutere på nyåret, men nei da, bare på filmlerretet i et romantisk drama.

<B>AMERICAN BEAUTY:</B> Jessica Simpson kan driste seg til et glass vin, men hevder at hun aldri har vært ordentlig full.