Du trodde kanskje Elvis var død? Nå synger Susan Boyle duett med «The King»

Hør smakebiter fra julelåta her.

(Dagbladet): Mytene om at Elvis Presley fortsatt er i live, 78 år gammel, florerer fortsatt i beste velgående til tross for at «The King of Rock and Roll» døde i 1977.

Men musikken hans lever i alle fall videre i beste velgående.

Nå er det den tidligere «Britain's Got Talent»-deltakeren Susan Boyle som børster støv av en av tidenes største musikkikoner.

- Full av ærefrykt I dag presenterte hun smakebiter fra Elvis-duetten til sangen «Come All Ye Faithful», som mange forventer blir en av årets julehiter.

Alle inntektene fra låta går til organisasjonen Save The Children.

- Jeg føler meg veldig beæret og full av ærefrykt. Det er litt surrealistisk, men fantastisk. Ikke alle får sjansen til å synge duett med ham, sier Boyle til Sky News.

Ble berømt over natta Susan Boyle ble for alvor kjent gjennom talentkonkurransen «Britain's Got Talent» i 2009. Arbeiderklassekvinnen rørte en hel verden med sin versjon av «Les Misérables»-klassikeren «I Dreamed a Dream», men måtte se seg slått i finalen.

I ettertid slet Boyle knallhardt for å takle presset den plutselige berømmelsen medførte, og var nær ved å kollapse som følge av sin nye hverdag. 

Siden holdt briten en lavere profil, før det i mars ble klart at hun hadde fått en rolle i filmen «The Christmas Candle».

Alltid vært Elvis-fan Den posthume duetten med Elvis blir også å finne på sangstjernens nye album, som kommer 8. desember. Boyle forteller at hun alltid har vært en stor fan av Presley.

- Jeg husker at musikken hans ble mye spilt i huset jeg vokste opp i, og jeg elsket å se noen av filmene han spilte i, forteller Boyle.

Tidligere har blant andre Celine Dion spilt inn duett med Elvis Presley ved hjelp av ny teknologi.