Du vil ikke tro hvilken sang nonnen Cristina debuterer med

Ble verdenskjent i «The Voice». Nå slaktes hun av kristne miljøer.

(Dagbladet): Den sangglade nonnen Cristinas fantastiske opptreden i italienske «The Voice» gikk sin seiersgang på nettet selv før hun vant hele konkurransen i juli.

Nå er hun klar for å debutere som plateartist. Men det noe uvanlige låtvalget til førstesingelen har fått folks smilebånd til å gå både oppover og nedover.

Spesielt er det katolske miljøet i Italia mindre fornøyd med at søster Cristina covrer Madonnas klassiker «Like A Virgin» på sin første utgivelse.

For drøyt for «Sister Act» Låta var kontroversiell allerede i 1984. Og som om ikke det er nok, har nonnen spilt inn musikkvideoen i Venezia, samme sted som Madonna brukte til sin video, skriver Telegraph.

I videoen over kan du se og høre hvordan nonnen tolker Madonnas store hitlåt.

Ikledd briller, fornuftige sko og sitt tradisjonelle svarte antrekk, ser søster Cristina mot himmelen, strekker armene ut og synger «Like a virgin, touched for the very first time», skriver avisa videre.

Sånt får det katolske miljøet til å se rødt.

- Offentligheten interesserer seg alltid for temaet djevelen mot vievann, men selv ikke de amerikanske nonnene i «Sister Act» ville ha tenkt på noe sånt, skriver Servizio Informazione Religiosa. De omtaler utgivelsen som uforsvarlig og bevisst kommersiell.

Får støtte av Madonna Søster Cristina selv sier til det tyske nettstedet Katolisch.de at det aldri var hennes intensjon å provosere eller sjokkere.

- Hvis man leser teksten uten å være forutinntatt, så ser man at det er en sang om kjærlighetens evne til å gjøre mennesker nye, og fri dem fra fortida, sier hun.

Da intervjuet ble gjort, skal ikke Madonna ha hørt versjonen.

- Men jeg skulle gjerne likt å se ansiktet hennes når hun gjør det, og når hun finner ut at det er en nonne som synger, sier hun.

I ettertid har Madonna så definitivt fått med seg søster Cristinas versjon av megahiten. På sin Twitter-profil har verdensstjernen lagt ut et bilde av seg selv, fotomanipulert inn i nonnens singelcover.

«Søstre for livet», skriver Madonna til bildet.