- Du virker velutstyrt

Aylar gjorde suksess blant de svenske gutta. Men seertallene stod på stedet hvil.

(Dagbladet.no): Aylar, kjent som nakenmodell og for utsagnet «Robbie og jeg hadde sex», entret «Big Brother»-huset i går kveld.

Oppdraget: Sjekke opp svensken Klas Andersén slik at modellen Elita Löfblad blir så sjalu at hun utbasunerer sin kjærlighet til Klas. Og da er det jo viktig at Aylar ikke trår til for hardt:

- Det er ikke meningen at Klas skal bli forelsket i deg, formante programleder Adam Alsing da Aylar ble låst inn i huset.

324 000 seere

TVNorges informasjonsansvarlig for «Big Brother», Espen Kjendlie, sier til Dagbladet.no at 324 000 seere så gårsdagens talkshow der Aylars inntreden var en av postene på programmet.

- «Big Brother» har et snitt på rundt 250 000 seere. Talkshowet på søndagene har hatt mellom 300 000 og 350 000 seere. Sett i forhold til det stod vi på stedet på hvil, sier Kjendlie.

Og hva skjedde?

Aylar gikk til verket umiddelbart, skriver Bigbrother.no, og hilste hjertelig på Klas.

- Hun gjorde det hun skulle. Hun gikk rett inn og satte seg mellom Klas og Elita, opplyser Kjendlie.

Men det er tydelig at hun også må holde andre mannlige deltagere fra livet skal hun få tid til å sjekke opp Klas. 30-åringen Kenneth våknet til liv da han så Aylar og stotret frem følgende setning:

- Det virker meget kompetent og velutstyrt, sa Kenneth og løfter hendene i været og lot som han tok på et par bryster.

Ikke spesielt elegant vil nok mange mene, så også et par av de svenske jentene i huset.

- Vi kaller ham smidige Kenneth, unnskyldte nevnte Elita overfor Aylar som dessverre ikke forstod det svenske språket. Det åpnet for et comeback fra Kenneth:

- Det betyr at du er meget vakker.

Godt betalt

Aylars sjekkeoppdrag varer i fire dager og hun får omlag 40 000 kroner for jobben. Eksdeltakere kaller ifølge Expressen Aylars inntreden for prostitusjon.

- Dette er handel med kropper. «Big Brother» synker lavere og lavere, sier tidligere deltaker Kitty Jubring til Expressen.

Aylar selv sier til den svenske avisen at det blir litt rart å sjekke opp en mann hun ikke er tiltrukket av.

- Men dette er min mulighet til å bli kjent i Sverige.

FIRE DAGER:</B> Aylar Lie (21) deltar i «Big Brother» i fire dager. Det får hun omlag 40 000 kroner for.
SJEKKEJOBB:</B> Aylar skal sjekke opp Klas (til høyre) slik Elita (til venstre) blir sjalu og erklærer sin kjørlighet til Klas.
SJALU:</B> Svenske Expressen skrev i går at Aylars oppdrag i Big Brother er å gjøre Elita sjalu.