- Dudley skal få dø i fred

LONDON (Dagbladet): Skuespilleren Dudley Moore er syk, han har mistet livsgnisten og har reist hjem til England for å dø.

Dette hevder hans siste fraskilte kone Nicole Rothschild, som har trukket et krav på 120 millioner kroner mot den lille, store skuespilleren.

Nicole Rothschild sto fram gråtende på amerikansk TV. Hun fortalte at hun riktignok ikke hadde sett Dudley på åtte måneder, men at hun hadde fått beskjed om at han bare hadde måneder igjen å leve.

- Jeg trekker kravet mot Dudley etter skilsmissen. Jeg ønsker at stakkars Dudley skal få dø i fred, sa Nicole Rothschild. Samtidig ba hun om at Dudley måtte besøke sin sønn Nicholas (2) en siste gang.
Dudley Moore og Nicole Rothschild giftet seg i 1994. Deres ekteskap var mildt sagt stormfullt, og basert på et samhold rundt sex, narkotika og alkohol.

Kontrast

Likevel hevder Nicole nå at hun elsker Dudley.

- Han har gjort utrolig mye bra for meg. Jeg elsker ham fortsatt, faktisk så mye at jeg blir syk av lengselen, hevdet Nicole på amerikansk TV.

Dette står i sterk kontrast til det Rothschild sa da hun tok ut stevning i skilsmissesaken. Hun hevdet da at Dudley Moore hadde tvunget henne til å bruke narkotika, og at han også hadde tvunget henne til å delta i ville sexparties.

Ukjent motiv

Mange tror at Nicole Rothschild nå forsøker å vinne tilbake Dudley Moore, og at han slett ikke er så syk som hun hevder. Ifølge venner befinner Moore seg fortsatt i USA, og de mener at han ikke er døende.
Alt er imidlertid usikkert. Dudley Moore har vært svært syk. Han har hatt fire mindre slag, og hjertet hans trenger kontinuerlig overvåking.