duett

TØNSBERG (Dagbladet): Elisabeth Andreassen og Jan Werner Danielsen smeller til med 40 musikalhits i forestillingen «Musical Highlights» i Tønsberg i juli og august.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Har du lyst til å reise til London i sommer for å høre på musikaler, men er redd for å dra fordi bilene kjører på feil side av veien? Da kan Tønsberg være løsningen.

Koblingen mellom Bettan og Jan Werner ble en øyeblikkelig treffer da de sang «Duett» sammen i Grand Prix i 1994. Seinere har de samarbeidet en rekke ganger, nå sist under en juleturné i fjor.

22. juli på Hotel Klubben er det premiere på deres siste løft sammen. Til sammen 13 forestillinger blir det med «Musical Highlights» fram til 8. august. Medhjelpere på scenen er seks musikere og Sjøbodkoret fra Tønsberg. Bettan og Jan Werner gleder seg stort og har det liddelig gøy sammen allerede under prøvene.

- Jeg har alltid hatt lyst til å gjøre en slik musikaloppsetning. Dette er min favorittmusikk, og den passer bra til stemmen, sier Bettan

- Vi fikk veldig lyst til å gjøre mer sammen etter juleturneen i fjor. Og for meg er dette et helt nytt steg. Musikaler er noe jeg har drømt om å gjøre, sier Jan Werner.

Ikke nytt

De øver på Klubben allerede nå fordi suksessfarsen «Penga eller livet» fra Chateau Neuf tar over scenen om noen dager. Under prøvene pludrer Bettans døtre Nora (15 md.) og Anna (3) fornøyd rundt scenen og hører mamma kjempe seg gjennom seirer og nederlag sammen med Jan Werner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer