«Duke Nukem Forever» blir aldri noe av

Utvikleren legges ned.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Dataspillet «Duke Nukem Forever» har vært under utvikling i en form eller annen siden 1997, og er muligens det spillet som det har vært knyttet flest «blir det noe av?»-spørsmål gjennom tidene.

De siste årene har utvikler 3D Realms imidlertid holdt en stø kurs fram mot en endelig lansering, og hele tiden gikk inntrykk av at alt var i skjønneste orden.Men i natt kom nyheten som kan føre til ytterligere venting på «Duke Nukem Forever», kanskje inn i evigheten. 3D Realms legger ifølge Shacknews inn årene, og innstiller videre utvikling av spillet.

- Ikke markedsføringNyheten om nedleggelsen stammer riktignok fra en intern, anonym kilde, men ytterligere graving gir historien troverdighet. Forumadministrator Joe Siegler skriver i en forumpost på selskapets sider (nå nede pga. stor trafikk) at nedleggelsen er helt reell:

- Dette er ikke en markedsføringsgreie, det er helt sant. Utover det har jeg ikke noe å si, skriver Siegler.3D Realms har finansiert «Duke Nukem Forever» på egenhånd, og planlagt utgiver Take-Two har dermed ikke noe med den finansielle situasjonen i selskapet å gjøre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer