«Hjem til jul» sesong 2

Dukker opp i «Hjem til jul»

Kjent norsk artist har kapret rolle i andresesongen av Netflix-suksessen.

NY: 18. desember kommer en ny sesong av den populære Netflix-serien «Hjem til jul». Dagny Norvoll Sandvik har en rolle i serien. Video: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det internasjonale stjerneskuddet og Tromsø-musiker Dagny Norvoll Sandvik dukker opp i neste sesong av «Hjem til jul». Der har hun rollen som sykepleieren Lisa, ifølge navneskiltet på uniformen.

Det kommer fram av nytt seriemateriell publisert av strømmetjenesten Netflix i dag. Seriens andresesong har premiere 18. desember.

Se den splitter nye teasertraileren øverst i saken.

- Kjente ansikter som Felix Sandman, Stian Blipp, Gabrielle Leithaug og Oddgeir Thune returnerer til skjermen i sesong 2 av «Hjem til jul», står det i pressemeldingen.

SNART TILBAKE: Johanne (Ida Elise Broch) returnerer til skjermen i desember. Foto: Netflix
SNART TILBAKE: Johanne (Ida Elise Broch) returnerer til skjermen i desember. Foto: Netflix Vis mer
SYKEPLEIERE: Ida Elise Broch og Dagny Norvoll Sandvik som henholdsvis Johanne og Lisa. Foto: Netflix
SYKEPLEIERE: Ida Elise Broch og Dagny Norvoll Sandvik som henholdsvis Johanne og Lisa. Foto: Netflix Vis mer

I tillegg informeres det om at Edward Schultheiss, Hermann Sabado og Dagny Norvoll Sandvik dukker opp. Hovedrolleinnehaver Ida Elise Broch er så klart med videre, sammen med Dennis Storhøi og Anette Hoff.

Norges første Netflix-serie tok seerne med storm i fjor, og allerede i desember bekreftet strømmegiganten at det var duket for ny sesong.

For de som husker godt, sluttet den første sesongen med at hovedpersonen Johanne (Ida Elise Broch) åpnet ytterdøra med et påfølgende overrasket ansiktsuttrykk. Hvem det var som ringte på, har hengt i lufta siden.

Regissør Per-Olav Sørensen har tidligere beroliget seerne vi får vite hvem som sto bak døra.

- Vi får vite hva som skjer i tida mellom jula 2019 og 2020, men første episode har en tvist som setter premisset for resten av sesongen, og det kan jeg ikke røpe ennå, sa Sørensen til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer