Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

DumDum Boys avlyser planlagte konserter

Skulle spille tre konserter på Rockefeller i helga.

AVLYSER TRE KONSERTER: DumDum Boys skulle egentlig spille tre konserter på Rockefeller fra og med i morgen av. Nå er de avlyst grunnet sykdom. Bildet er fra en konsert på Sentrum Scene i Oslo. Her ses vokalist Per Øivind «Prepple» Houmb på scenen. Foto: Gonzales Photo / Terje Dokken, NTB Scanpix
AVLYSER TRE KONSERTER: DumDum Boys skulle egentlig spille tre konserter på Rockefeller fra og med i morgen av. Nå er de avlyst grunnet sykdom. Bildet er fra en konsert på Sentrum Scene i Oslo. Her ses vokalist Per Øivind «Prepple» Houmb på scenen. Foto: Gonzales Photo / Terje Dokken, NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Skulle du på en av DumDum Boys' tre konserter til helga, må du belage deg på å legge andre planer.

Konsertene er avlyst grunnet sykdom, melder bandet på Facebook. Bandet skulle egentlig spille tre konserter på rad på Rockefeller i Oslo, fra torsdag til og med lørdag.

I sin offisielle uttalelse melder bandet at det er med tungt hjerte de må avlyse konsertene.

- «Prepple» (vokalist Per Øivind Houmb, jour anm) ligger hjemme i senga med alvorlig virus på stemmebåndet. Han kan ikke snakke, langt mindre synge. Det er derfor vi med svært tungt hjerte ser oss nødt til å avlyse helgens tre konserter på Rockefeller, skriver bandet.

Hei venner.Prepple ligger hjemme i senga med alvorlig virus på stemmebåndet. Han kan ikke snakke, langt mindre synge....

Posted by Dumdum Boys on Wednesday, December 16, 2015

De presiserer at dette sitter langt inne, men at de ikke har noen andre valg. Likevel melder bandet at de neste konsertene deres skal ha mer guts og glede enn noensinne.

Billettene refunderes ved uttsalgssted, melder nettsida til Rockefeller. Fristen for dette blir 19. februar.

Bandet ble oppretta i 1979, og har siden prega det norske musikkbildet med sin norskspråkelige rock. Bandet ble i 2012 innlemma i Rockheim Hall of Fame. I 1992 vant bandet pris for Årets Spellemann.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media