Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

DumDum Boys er tilbake

14. juni blir det splitter pine og piller mot møkkete vann i rockebadet Norwegian Wood.

Det melder dumdumboys.no i dag. Det legandariske trønderbandet som står bak rockebautaene «Blodig Alvor (Na Na Na Na Na)» (1988), «Splitter Pine» (1989) og «Pstereo» (1990) har ligget på is siden 1999. Men 16.januar i år opptrådte gutta som Racer under Adressas 10-års jubileum for UT-magasinet. Det gav mersmak.

For i sommer legger Prepple Houmb, Kjartan Kristiansen og resten av bandet ut på en (foreløpig) turne. Første stopp er Norwegian Wood i Oslo den 14. juni. 11. juli gjester de Træna-festivalen og Vollan-festivalen dagen etter. Andre bekreftede dager er Sjonstock-festivalen den 2. august og UKA i Trondheim 23. oktober, men ifølge dumdumboys.no venter flere konserter.

Norwegian Woods Jørgen Roll og resten av folket bak festivalen melder følgende i en pressemelding i dag.

«Dette har Norwegian Wood har jobbet for siden den spede festivalstart i 1992. Om vi synes det er knall?». Andre bekreftede stornavn til festivalen er Linkin Park, Dandy Warhols, Counting Crows, Tom McRae og Audioslave.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling