Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

DumDum Boys til Øya

Fire nye artister klare i dag.

DumDum Boys er klare for Øyafestivalen i Middelalderparken i Oslo 11. august. I tillegg ble The Cumshots, Adjagas og Darkside of the Force bekreftet til festivalen i en pressemelding i dag.

Øya-konserten er en av 16 konserter DumDum Boys bandet spiller i løpet av sommeren.

Store deler av Øya-programmet begynner å bli klart, og foreløpig er artister som !!!, Beck, Black Debbath, The Fall, Heroes & Zeros, Hurra Torpedo, Marit Larsen, Low Frequency In Stereo, Morrissey, Motorpsycho og Susanna & The Magical Orchestra bekreftet til festivalen.

Den komplette listen over band og artister er foreløpig ikke klar, og festivalen melder at de skal ha omtrent 20 artister til, som ennå ikke er annonsert.

Klare for Øya: Aslak Dørum, Prepple Houmb, Kjartan Kristiansen, Atle Karlsen og Sola Jensen. Foto: LARS EIVIND BONES
Klare for Øya: Aslak Dørum, Prepple Houmb, Kjartan Kristiansen, Atle Karlsen og Sola Jensen. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling