DumDum lukter på Quarten

Comeback til sommeren?

Manageren til de gamle rockerne bekrefter at det har vært kontakt mellom bandet og Quart-ledelsen, men at ingenting er avtalt foreløpig.

- Quart har vært på oss, i år som tidligere. Men vi har ikke snakket konkret, og det er langt frem, sier DumDum-manager Steinar Vikan til Aftenposten.

Det lukter et halvveis comeback når DumDum Boys i neste uke kommer ut på markedet med sine tre første album i remastrede utgaver.

Selv om ikke Vikan vil si særlig mye om sommerplanene til bandet, sier Quart-sjef Toffen Gunnufsen at bandet kan tenke seg å spille i Kristiansand til sommeren.

- De hadde passet godt på en av scenene, og det hadde kanskje vært skøy, sier Toffen til Fædrelandsvennen.

DumDum har aldri tidligere spilt på Quart.

- Vi har fått tilbud om konserter hele veien, og når det kommer tilbud om til dels veldig hyggelige honorar snakker vi selvfølgelig sammen. Men vi har alltid sagt, og det er viktig, at skulle det bli en ny konsert er det fordi vi har lyst til det, og ikke på grunn av pengene, sier Steinar Vikan til Aftenposten.

PÅ SCENEN IGJEN? DumDum Boys, fra venstre: Sola Jonsen, Kjartan Kristiansen, Prepple Houmb og Atle Karlsen, med Aslak Dørum sittende foran.