Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dumpet igjen

Lars von Trier og filmgutta orker ikke mer alkohol og medikamenter.

Triers filmselskap Zentropa gidder ikke å forhandle mer med Nicole Kidman. Etter et halv år med stjernenykker og uthalinger, nekter danskene å ha mer med Hollywood-stjerna å gjøre. De hadde så store problemer sist de jobbet med en stjerne (islandske Bjørk), at de rett og slett ikke tar sjansen igjen.

- Vi er verken store eller sterke nok til å håndtere så mye mas og kjas, sier Peter Aalbæk Jensen i Zentropa.

Brent alle broer

- I forbindelse med Dancer In The Dark var det ingen av oss som sov på to år. Firmaet holdt på å gå konk tre ganger, og vi gikk alle på alkohol og medikamenter for å klare oss. Det gidder vi ikke igjen, sier Jensen om Bjørk-samarbeidet.

Det så ut som om de hadde gjort det store kuppet da de etter nyttår kunngjorde at Nicole Kidman skulle spille hovedrollen i Dogville, men fortsatt har ikke den australske skuespilleren signert kontrakten. Nå har Jensen brent alle broer på vegne av Lars von Trier.

Trenger ny kvinne

- Om kontrakten fra Kidman skulle ligge underskrevet i posten i morgen, skal jeg legge meg på golvet og bite den i småbiter. Magefølelsen min sier at det kan gå galt med denne dama, sier Jensen til avisa B.T.online.

Zentropa er dermed på jakt etter en ny kvinnelig hovedrolleinnehaver til filmen som skulle startet innspillingen i sommer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media