Dumpet

Janet Jacksons hemmelige ektemann gjennom ni år ber nå om skilsmisse.

Pop-divaen Janet Jackson giftet seg med den tidligere breakdanseren Rene Elizondo under en privat seremoni i deres hjem i San Diego i mars 1991. Paret hadde da allerede vært samboere i 5 år.

Overrasket

Elizondo, som har regissert flere av Janets videoer, og også skrevet flere låter for henne, uttaler i følge MTV News at ekteskapet antok mer og mer profesjonelle former de siste årene. De sluttet ganske enkelt å være elskere.

Han sier også at han er overrasket over at de klarte å holde ekteskapet hemmelig så lenge.

Ber fansen om forståelse Janet Jackson selv har bekreftet bruddet. Hun ber nå sine fans om forståelse for at hun har holdt ekteskapet hemmelig. Bakgrunnen for hemmeligholdelsen er ifølge artisten at hun ønsket et normalt familieliv.

"I want half!" Det er ventet at Elizondo, som ifølge sin advokat Manley Fried har vært essensiell for lillesøster Jacksons musikk-karriere, vil kreve sin del av Janets formue i skilsmisseppgjøret.

I så tilfelle får vi ønske dama lykke til med filmkarrieren (for den kan han vel ikke ta æren for). Skuespillerinnen Janet Jackson avsluttet nemilg nylig innspillingen av The Nutty Professor 2, med Eddie Murphy.