Dumpet

Pepsi Cola sier opp sin reklameavtale med popdronningen Britney Spears.

Årsaken er at Britney offentlig har drukket av en flaske fra konkurrenten Coca-Cola, skrev London-avisen Daily Mail torsdag.

Samtidig har Pepsi skrevet kontrakt med sjokkrockeren og fjernsynsstjernen Ozzy Osbourne. Ozzy får to millioner dollar (vel 14 millioner kroner) for den 30 sekunder lange snutten, meldte den tyske nettjenesten Laut.

Osbourne slutter seg dermed til en lang rekke popstjerner og andre kjendiser på Pepsis lønningsliste, som Michael Jackson og Robbie Williams. Og altså Britney Spears - som nå er på full fart ut fra Pepsi-stallen.

- Hun skulle aldri vist seg i nærheten av en flaske med Coke, raser en Pepsi-talsmann ifølge Daily Mail. Men selv om å drikke konkurrentens brus er det verste Britney har gjort, er det ikke det eneste Pepsi har hengt seg opp i.

Den 21 år gamle Spears har nemlig også latt seg fotografere mens hun røkte og drakk alkohol. Pepsi-kontrakten hennes, som skal være verdt over 850 millioner kroner, går nå i stedet til Beyonce Knowles fra gruppen Destiny's Child.

NTB

NYTT FJES: Beyonce Knowles fra Destiny's Child er Pepsis nye ansikt utad.