jul hits trond-viggo

Duoen har skrevet noen av våre største hits - og nå er de tilbake

Trond-Viggo Torgersen og George Keller med ny julesang som fronter NRKs humorjulekalender.

JULEKOS: - Her er det godt å ligge, slår Trond-Viggo Torgersen fast, og lener seg inntil sin gode venn og makker gjennom 40 år, George Keller. De har skrevet en rekke hits og samarbeidet i 40 år. Nå har de laget en ny julesang som skal fronte NRKs der husets humorister som Robert Stoltenberg, Martin Beyer-Olsen og Christian Mikkelsen, Kristine Riis, Silje Torp og Jonis Josef - og profiler fra «Side om Side», «Nytt på Nytt», «Radioresepsjonen», «Svart Humor», «Norske grønnsaker» har en luke hver i hele advetstida. Foto: Anders Grønneberg
JULEKOS: - Her er det godt å ligge, slår Trond-Viggo Torgersen fast, og lener seg inntil sin gode venn og makker gjennom 40 år, George Keller. De har skrevet en rekke hits og samarbeidet i 40 år. Nå har de laget en ny julesang som skal fronte NRKs der husets humorister som Robert Stoltenberg, Martin Beyer-Olsen og Christian Mikkelsen, Kristine Riis, Silje Torp og Jonis Josef - og profiler fra «Side om Side», «Nytt på Nytt», «Radioresepsjonen», «Svart Humor», «Norske grønnsaker» har en luke hver i hele advetstida. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Trond-Viggo Torgersen (64) og George Keller (63) har skrevet noen av våre mest folkekjære hits, som «Nesten voksen», «Slapp reggae», «Hjalmar» og «Tenke sjæl».

40 år etter de startet samarbeidet kommer gutta ut med en julesang - og er med i NRKS humorjulekalender.

I julekalenderen skal en rekke av NRKs profiler delta.

Liker ikke julaften

- «Nå er'e jul igjen» er en avslappende, litt slepen, lun sang full av forventning. Den skal få oss til å gli inn i juletida, sier Trond-Viggo.

Men den populære NRK-profilen innrømmer at han ikke er så glad i jul.

- Julaften og 17. mai er ikke mine favorittdager. Det blir for mye av alt, av folk, av kaos og altfor mange gaver. Nei, jul er best før jul, sier Trond-Viggo.

- Best før jul

Litt underlig at hele Norges Trond-Viggo, som både er far og bestefar, mener det at julehøytida bare er mas og kjas. Og så lager han en ny julesang, nei dette må han forklare nærmere:

- Den beste tida er nå, før jul, full av forventning og hygge, sier Trond-Viggo og fortsetter:

- Jeg liker å invitere et vennepar eller to til hyggelig lag, snakke spise og drikke rødvin. Eller dra på hytta på vinterfjellet med kona Kristin og finne roen, være frakoplet og ha det stille og rolig, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer