Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Duran Duran kansellerer Norgesbesøket

80-tallsheltene dropper hele turneen på grunn av Simon Le Bons stemmeproblemer.

DROPPER TURNEEN: Duran Duran skulle etter planen spille i Oslo, Bergen og Langesund i sommer, men må kansellere hele turneen på grunn av Simon Le Bon (bildet) sine stemmeproblemer. Her på Rockefeller i 2005. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
DROPPER TURNEEN: Duran Duran skulle etter planen spille i Oslo, Bergen og Langesund i sommer, men må kansellere hele turneen på grunn av Simon Le Bon (bildet) sine stemmeproblemer. Her på Rockefeller i 2005. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Duran Duran skulle etter planen spille i Oslo, Bergen og Langesund i sommer.

Mandag annonserte den store 80-tallsgruppen at hele Europaturneen blir kansellert, fordi frontfigur Simon Le Bon har problemer med stemmen.

Legeerklæring - Det er veldig trist, jeg hadde gledet meg fælt, sier Peer Osmundsvaag, bookingansvarlig for Festningen 2011, der gruppen etter planen skulle spille som headlinere 27. august.

- Stakkars fyr, de hadde sikkert gledet seg stort selv. Men bandet har til og med sendt en legeerklæring som bekrefter at Le Bon er dårlig, sier han.

Lover god erstatter Osmundsvaag forteller at Festningen 2011 nå jobber febrilsk med å hanke inn en ny headliner til å erstatte Duran Duran.

Hvem det blir, vil avsløres i nærmeste fremtid. Han lover at det blir et stort navn.

- Det blir vel så bra, om ikke bedre.