Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

DVD-filmene du må ha!

Nå er det DVD som gjelder. FREDAGs anmelder gir deg guiden til de beste DVD-pakkene du får i Norge i dag.

Første film»»

««Siste film

Det er bare å se det i øynene, VHS er i ferd med å rase ut av bildet for godt. Skal du se film hjemme nå er det en ting som gjelder: Digital Versatile Disc - DVD.

Formatets lagringskapasitet gjør det til et must for filmelskere. Gode disker inneholder nemlig mer enn selve filmen. Men mye av det som presenteres som bonusmateriale er tvilsomme greier, fra kjedelige trailere og uinteressante stillbildegallerier, til klamme liksom-dokumentarer brukt som rene reklamefilmer i forbindelse med kinolanseringen. Når man først har kjøpt en DVD er handelen over, ingen trenger fortelle deg hvor genialt det du nettopp har sett er.

For å hjelpe deg gjennom jungelen har vi laget en guide til noen av de beste DVDene du får i velassorterte, norske butikker i dag. Vi har ikke bare tatt hensyn til om filmen er god eller ei, men sett på hele DVD-pakken under ett.

Noen vil helt sikkert lure på hvorfor akkurat deres favorittfilm ikke er med her. En av grunnene til at noen glitrende filmer glimrer med sitt fravær på denne listen, er rett og slett at de har lite eller dårlig ekstramateriale. Den kan også være utgitt i Norge, men er trukket tilbake. Sist men ikke minst: Utvalget er i høy grad preget av subjektivitet. Første film»»

««Siste film

DVD TOPP35:</B> Vi har plukket ut DVD\'ene som gir deg mest for penga. Se opp for ekstramateriale!
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media