Dylan i ny film med Penelope Cruz og Jessica Lange

LONDON (Dagbladet): Bob Dylan (61) har fortsatt draget. For første gang på 15 år har han sagt ja til en filmrolle. Dette har fått Hollywood-stjerner som Penelope Cruz, Jessica Lange og Jeff Bridges til å kutte ut skyhøye salær for å få være med. Musikken i filmen blir selvfølgelig preget av Dylan-låter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Mange andre kjente filmskuespillere ville også gjerne være med, men vi hadde ikke nok roller til alle, sier David Thompson til the Daily Telegraph. Thompson er øverste sjef for BBCs filmavdeling som er co-produsent for denne lavbudsjettfilmen.

Han antyder at alle som har roller i filmen får standardhonorarer, fastsatt etter gjeldende satser fra den britiske fagforeningen for skuespillere.

- Det var så mange som ville jobbe med Dylan, så det var aldri noe problem å bli enige om kontraktene. Dette blir en utrolig spennende film og ganske annerledes. Den kommer verken til å bli pretensiøs eller tung, men morsom og skeiv, sier Thompson.

Budsjettet skal være på i underkant av 100 millioner kroner. Dylan skal ikke ha ønsket noe som helst blest rundt sin rolle eller at så mange stjerner har takket ja. Innspillingen av «Masked and Anonymous» startet uten mediesirkus i forrige uke.

Dylan i fengsel

Dylan skal spille en rolle han kjenner ganske så godt: protestsanger. Hans navn i filmen blir Jack Fate. En fyr som satte dagsorden på 1960-tallet med viser om fred og engasjement. Jack Fate soner en lang dom i fengsel, men han blir løslatt for en kveld. Verden han lever i står nemlig på randen av dommedag, og da må det arrangeres en nødkonsert under banneret «Fate redder verden».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer