Dylan møter Serta b

Spestig plate med uvante Dylan-versjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CD: «Masked and Anonymous» er en forfriskende plate som bekrefter at Dylans verk kan resirkuleres i de mest uventede arrangementer.

Her møter du for eksempel årets tyrkiske Grand Prix-vinner Sertab med en intens versjon av «One More Cup of Coffee», i tillegg til sterke Dylan-varianter fra japanske, svenske og italienske musikere, blant annet Articolo 31s rapp-utgave av «Like a Rolling Stone».

Fire Dylan-låter

Dylan selv har spilt inn åtte låter live i studio med sitt turnéband, Charlie Sexton, Larry Campbell, Tony Garnier og George Recile, hvorav fire er med på albumet. Bandet byr på sterke, nye versjoner av «Down In The Flood» og «Cold Irons Bound», dessuten en kjapp utgave av blues-klassikeren «Diamond Joe» (som fins på cd-en «Good As I've Been to You») og en versjon av sørstatshymnen «Dixie».

Mytologisk

I filmen spiller Dylan en rock-legende på hell i et framtids-USA, av regissøren Larry Charles betegnet som «et mytologisk tredje verden-USA».

Landet er i borgerkrig, og Dylan alias Jack Fate blir sluppet ut av fengsel for å spille på en veldedighetskonsert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer