Dylan til Norge

Ihuga Bob Dylan-fans har allerede satt ring rundt datoen 13. oktober. De er sikre på at Dylan spiller i Oslo Spektrum den kvelden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Velinformerte Dylan-fans hevder bestemt overfor Dagbladet at Bob Dylan skal spille i Oslo Spektrum 13. oktober. Det har vært vanskelig å få verifisert påstandene.

Rune Lem i Gunnar Eide Concerts sier til Dagbladet at det ikke foreligger noen bekreftelse på et Oslo-besøk.

Europa-turné

- Det eneste vi veit er at Dylan er på turné. Men vi har ikke fått noen bekreftelse på at han skal til Norge, sier Lem.

Ifølge ryktene skal billettsalget starte 11. august gjennom Ticnet.

Da vi spurte Viggo Schie, som steller med utleie av Oslo Spektrum, om hallen er ledig mandag 13. oktober, svarte han slik:

- He, he! Jeg vet du har snakket med Rune Lem. Men, nei, per i dag er ikke Oslo Spektrum ledig 13. oktober, sier Schie og ler.

Dersom Dylan-fansen har rett, er det Rune Lem i Gunnar Eide Concerts som har bestilt Spektrum denne dagen. Det kommer i så fall konsertarrangøren til å offentliggjøre i løpet av kort tid.

Tyskland

22. august avslutter Dylan sin lange USA-turné som åpnet 12. juli i Winter Park Colorado. På hans offisielle turnéplan er den første europakonserten satt opp 17. oktober i Hamburg. Også dagen etter spiller legenden i Hamburgs Docks Konzerte. Så går turen til Berlin (20.10.), Leipzig (22.10.), München (29.10.), Freiburg (5.11.), Frankfurt (6.11.) og Düsseldorf (8.11.). Det er store hull i konsertlista og en rekke spillesteder vil bli lagt til på oversikten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer